Sir Steve Stevenson: Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset

Sir Steve Stevenson könyve: Agatha nyomoz - A rejtélyes bengáliai eset | könyv borító

Agatha Mistery épp egy izgalmas krimit készül megnézni patinás otthonának vetítőtermében, amikor unokatestvére, az esőtől csuromvizes Larry beront hozzá. Új vizsgafeladattal bízta meg a Sólyomszem Detektíviskola, és tudja jól, Agatha nélkül esélye sincs, hogy megoldja a rejtélyt.Ezúttal Indiába kell utazniuk – meg kell találniuk a híres és roppant értékes bengáliai …

A Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset című könyv egy 2018-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, 10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Sir Steve Stevenson írt és a Manó Könyvek adja ki a 5999033931885 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sir Steve Stevenson: Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sir Steve Stevenson: Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset PDF, Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset PDF letöltés, Sir Steve Stevenson: Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset ePUB, Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset ePUB letöltés, Sir Steve Stevenson: Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset Mobi, Agatha nyomoz – A rejtélyes bengáliai eset Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sir Steve Stevenson további könyvei

Manó Könyvek kiadó további könyvei

10-14 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

5999033931885 ISBN-számú könyvek

Összes könyv