Sisa Tibor: Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban

Sisa Tibor könyve: Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. - Jelrendszer a labdarúgásban | könyv borító

A döntésképesség és kreativitás fejlesztés újabb tényezőjének kibontása jelenik meg ebben a műben, ahol a játék olvasása révén jutunk oda, hogy gyorsabb döntést tudjon a játékos hozni. Itt jelrendszer által láthatóvá válik, hogy mit is kell olvasnia a játékosnak, hogy jobb és kreatívabb legyen. Ezt a könyv írója ismét nagyon részletesen és gyakorlati visszacsa…

A Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban című könyv egy 2019-ban megjelent, 251 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Sisa Tibor írt és a Magánkiadás adja ki a 9786150055121 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sisa Tibor: Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sisa Tibor: Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban PDF, Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban PDF letöltés, Sisa Tibor: Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban ePUB, Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban ePUB letöltés, Sisa Tibor: Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban Mobi, Döntésképesség és kreativitás fejlesztése a labdarúgásban II. – Jelrendszer a labdarúgásban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sisa Tibor további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

251 oldalas könyvek

9786150055121 ISBN-számú könyvek

Összes könyv