Soós Attila: Reménység a veszteségben

Soós Attila könyve: Reménység a veszteségben | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

A Reménység a veszteségben című könyv egy 2018-ban megjelent, 168 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Soós Attila írt és a ÉLJ INKÁBB ALAPÍTVÁNY adja ki a 9786158077323 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Soós Attila: Reménység a veszteségben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Soós Attila: Reménység a veszteségben PDF, Reménység a veszteségben PDF letöltés, Soós Attila: Reménység a veszteségben ePUB, Reménység a veszteségben ePUB letöltés, Soós Attila: Reménység a veszteségben Mobi, Reménység a veszteségben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Soós Attila további könyvei

ÉLJ INKÁBB ALAPÍTVÁNY kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9786158077323 ISBN-számú könyvek

Összes könyv