Stein Aurél: Romvárosok Ázsia sivatagjaiban

Stein Aurél könyve: Romvárosok Ázsia sivatagjaiban | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Ez a könyv olyan útleírás, mely nemcsak a tudós második belső-ázsiai expedícióját meséli el érdekfeszítő formában, de pontos képet kapunk az ősi Selyemút egykori lakóiról, a buddhizmus terjedéséről és művészetéről vagy akár a kalandvágyó velencei: Marco Polo viszontagságairól. Egy elfalazott titkos könyvtár körüli bonyodalmak pedig kalandregénybe illő rész…

A Romvárosok Ázsia sivatagjaiban című könyv egy 2008-ban megjelent, 632 oldalból álló, Utazás, Útleírások kategóriájú könyv, melyet Stein Aurél írt és a Új Palatinus Könyvesház adja ki a 9789639651784 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Stein Aurél: Romvárosok Ázsia sivatagjaiban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Stein Aurél: Romvárosok Ázsia sivatagjaiban PDF, Romvárosok Ázsia sivatagjaiban PDF letöltés, Stein Aurél: Romvárosok Ázsia sivatagjaiban ePUB, Romvárosok Ázsia sivatagjaiban ePUB letöltés, Stein Aurél: Romvárosok Ázsia sivatagjaiban Mobi, Romvárosok Ázsia sivatagjaiban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Stein Aurél további könyvei

Új Palatinus Könyvesház kiadó további könyvei

Utazás, Útleírások kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

632 oldalas könyvek

9789639651784 ISBN-számú könyvek

Összes könyv