Stian Hole: Garmann utcája

Stian Hole könyve: Garmann utcája | könyv borító

A különleges norvég gyerekkönyv-sorozat Garmann életét követi nyomon. A Garmann utcája című kötetben a kisfiú immáron iskolába jár. Bepillantást kapunk, miként kezeli a kapcsolatait, hogyan alakít ki barátságokat, megismerkedünk vicces és őrült szomszédaival és az otthona körül élő emberekkel. A különleges grafikai megoldásaival, modern illusztrációs felfogásá…

A Garmann utcája című könyv egy 2013-ban megjelent, 40 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek Kortárs Gyermek- és ifjúsági, Kortárs Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Stian Hole írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632444666 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Stian Hole: Garmann utcája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Stian Hole: Garmann utcája PDF, Garmann utcája PDF letöltés, Stian Hole: Garmann utcája ePUB, Garmann utcája ePUB letöltés, Stian Hole: Garmann utcája Mobi, Garmann utcája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Stian Hole további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek Kortárs Gyermek- és ifjúsági, Kortárs Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789632444666 ISBN-számú könyvek

Összes könyv