Suhai Gábor: Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl

Suhai Gábor, Varga Katalin könyve: Szülés és születés - Lélektanon innen és túl - Lélektanon innen és túl | könyv borító

A két pszichológus szerző sok éve segíti kismamák és párjaik szülésre és szülővé válásra való felkészülését. Könyvük rendkívül sokszínűen mutatja be a várandósság és szülés során végbemenő változásokat. Nagy figyelmet szentel a várandós anyában zajló lelki folyamatoknak, az anya és a magzat között épülő kapcsolat alakulásának. Az anya mellett fogl…

A Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl című könyv egy 2010-ban megjelent, 216 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Terhesség és szülés kategóriájú könyv, melyet Suhai Gábor, Varga Katalin írt és a Pólya Kiadó adja ki a 9789630695084 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Suhai Gábor, Varga Katalin: Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Suhai Gábor, Varga Katalin: Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl PDF, Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl PDF letöltés, Suhai Gábor, Varga Katalin: Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl ePUB, Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl ePUB letöltés, Suhai Gábor, Varga Katalin: Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl Mobi, Szülés és születés – Lélektanon innen és túl – Lélektanon innen és túl Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Suhai Gábor, Varga Katalin további könyvei

Pólya Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Terhesség és szülés kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

216 oldalas könyvek

9789630695084 ISBN-számú könyvek

Összes könyv