Sulyok Andrea: Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel)

Sulyok Andrea könyve: Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) | könyv borító

Az érettségire készülő 11. és 12. évfolyamos diákok, valamint felkészítő tanáraik munkáját kiadónk olyan kiadványokkal szeretné segíteni, melyben hét teljesen új középszintű angol vagy német nyelvi érettségire felkészítő feladatsor található. A kötetek szerzői – akik a felkészítésben és a vizsgáztatásban tapasztalt gyakorló szaktanárok és multiplikátorok…

A Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) című könyv egy 2007-ban megjelent, 168 oldalból álló, Angol, Kéttannyelvű, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Sulyok Andrea írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789639624474 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Sulyok Andrea: Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Sulyok Andrea: Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) PDF, Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) PDF letöltés, Sulyok Andrea: Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) ePUB, Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) ePUB letöltés, Sulyok Andrea: Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) Mobi, Plusz 7 próbaérettségi angol nyelvből középszint (CD melléklettel) Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Sulyok Andrea további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Angol, Kéttannyelvű, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789639624474 ISBN-számú könyvek

Összes könyv