Susanne Gernhauser: Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban?

Susanne Gernhauser könyve: Első ablakos könyvem - Mi történik a gazdaságban? | könyv borító

A gazdaságban mindig rengeteg tennivaló akad: megetetni a tyúkokat, kitrágyázni a tehénistállót, nyáron a kombájnnal learatni a búzát. A kihajtható fülek segítségével a legkisebbek is felfedezhetik, mi minden történik a gazdaságban.A könyv különlegessége, hogy több mint 30 titkos ablakot rejt, melyek fedelét felnyitva a kisgyerekek kielégíthetik kíváncsiságukat.Két…

A Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban? című könyv egy 2018-ban megjelent, 22 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Leporellók, lapozók kategóriájú könyv, melyet Susanne Gernhauser írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632448848 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Susanne Gernhauser: Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Susanne Gernhauser: Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban? PDF, Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban? PDF letöltés, Susanne Gernhauser: Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban? ePUB, Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban? ePUB letöltés, Susanne Gernhauser: Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban? Mobi, Első ablakos könyvem – Mi történik a gazdaságban? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Susanne Gernhauser további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Leporellók, lapozók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

22 oldalas könyvek

9789632448848 ISBN-számú könyvek

Összes könyv