Susanne Weber: Palkó és apa

Susanne Weber könyve: Palkó és apa | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Palkó és apa folyton együtt lógnak! Hol a dinókiállítást nézik meg oviszünetben, hol spagettit ebédelnek medvecukorral, hol meg különleges fagyikat rendelnek például baníliát vagy joggert! Húsz melegszívű, aprócska ovis történet egy kisfiúról és egy apukáról, Susanne Göhlich tündéri illusztrációival a könnyebb és nevetősebb hétköznapokért!

A Palkó és apa című könyv egy 2016-ban megjelent, 62 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Susanne Weber írt és a Pozsonyi Pagony adja ki a 9789634102205 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Susanne Weber: Palkó és apa egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Susanne Weber: Palkó és apa PDF, Palkó és apa PDF letöltés, Susanne Weber: Palkó és apa ePUB, Palkó és apa ePUB letöltés, Susanne Weber: Palkó és apa Mobi, Palkó és apa Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Susanne Weber további könyvei

Pozsonyi Pagony kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

62 oldalas könyvek

9789634102205 ISBN-számú könyvek

Összes könyv