Suzanne Bosmann: London

Suzanne Bosmann, Catherine Cullen, Tony Hare, Elain Harwood, Michael Rapoport könyve: London - Történelem, építészet, természet, múzeumok - Londoni élet művészszemmel | könyv borító

“(…) A Corvina kulturális útikönyvei azoknak szólnak, akik arra vágynak, hogy maguk fedezzenek fel egy várost, de egyúttal megismerjék annak kulturális örökségét is, hogy csak kíváncsian bóklásszanak, de közben mindent megtudjanak az adott helyről. (…)” (részlet az Előszóból) Történelem: Európa pénzügyi fővárosa nem egy nap alatt született meg. Fedezzük föl a …

A London című könyv egy 2012-ban megjelent, 192 oldalból álló, Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyv, melyet Catherine Cullen, Elain Harwood, Michael Rapoport, Suzanne Bosmann, Tony Hare írt és a Corvina Kiadó adja ki a 9789631360912 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Catherine Cullen, Elain Harwood, Michael Rapoport, Suzanne Bosmann, Tony Hare: London egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Catherine Cullen, Elain Harwood, Michael Rapoport, Suzanne Bosmann, Tony Hare: London PDF, London PDF letöltés, Catherine Cullen, Elain Harwood, Michael Rapoport, Suzanne Bosmann, Tony Hare: London ePUB, London ePUB letöltés, Catherine Cullen, Elain Harwood, Michael Rapoport, Suzanne Bosmann, Tony Hare: London Mobi, London Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Catherine Cullen, Elain Harwood, Michael Rapoport, Suzanne Bosmann, Tony Hare további könyvei

Corvina Kiadó kiadó további könyvei

Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9789631360912 ISBN-számú könyvek

Összes könyv