Svéd társalgás

könyve: Svéd társalgás - Szótárral és nyelvtani áttekintéssel | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“Lehetővé tesszük Önnek a kommunikációt utazásai során a mindennapi helyzetekben és vészhelyzetekben egyaránt, még akkor is, ha az adott nyelvben teljes kezdőnek számít. A hangsúlyt az aktív kommunikációra, az áttekinthetőségre és a szövegben való könnyű tájékozódásra fektettük.” (a Kiadó) Tartalom: – 2600 mondat és szókapcsolat – 1600 szó témák szerint – 600…

A Svéd társalgás című könyv egy 2014-ban megjelent, 320 oldalból álló, Egyéb, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyv, melyet írt és a LINGEA KFT. adja ki a 9786155409042 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Svéd társalgás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Svéd társalgás PDF, Svéd társalgás PDF letöltés, : Svéd társalgás ePUB, Svéd társalgás ePUB letöltés, : Svéd társalgás Mobi, Svéd társalgás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

LINGEA KFT. kiadó további könyvei

Egyéb, Szótár, nyelvkönyv kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9786155409042 ISBN-számú könyvek

Összes könyv