Szabó Anita: France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv

Szabó Anita, Michael Soignet könyve: France-Euro-Express 2. - Nouveau - Tanári kézikönyv | könyv borító

A France-Euro-Express Nouveau 2 tanári kézikönyve egyrészt a könyv, ill. a füzet váltazásait is követi, másrészt az első részben számos új tanács, feldolgozási szempont és ötlet található.

A France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv című könyv egy 2007-ban megjelent, 88 oldalból álló, Módszertan, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Michael Soignet, Szabó Anita írt és a Nemzeti Tankönyvkiadó adja ki a 9789631956436 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Michael Soignet, Szabó Anita: France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Michael Soignet, Szabó Anita: France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv PDF, France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv PDF letöltés, Michael Soignet, Szabó Anita: France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv ePUB, France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv ePUB letöltés, Michael Soignet, Szabó Anita: France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv Mobi, France-Euro-Express 2. – Nouveau – Tanári kézikönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Michael Soignet, Szabó Anita további könyvei

Nemzeti Tankönyvkiadó kiadó további könyvei

Módszertan, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2007-ban megjelent könyvek

88 oldalas könyvek

9789631956436 ISBN-számú könyvek

Összes könyv