Szabó Norbert Ádám: Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története

Szabó Norbert Ádám könyve: Teljes szívvel - Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története | könyv borító

Szabó Norbert Ádám egy nap tudatára ébred: nem a neki rendelt utat járja. Rádöbben, hogy az íróasztalán és a hétköznapok taposómalmán túl is van élet, sőt: ott kezdődik csak igazán. Egészen pontosan a nyílt óceánonAmikor barátjával, Leventével egy balatoni vitorlázás során a fejébe veszi, hogy egy aprócska páros kajakkal keresztülevezik az Atlanti-óceánt, az e…

A Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története című könyv egy 2016-ban megjelent, 220 oldalból álló, Sport, Vízisportok kategóriájú könyv, melyet Szabó Norbert Ádám írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155609732 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szabó Norbert Ádám: Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szabó Norbert Ádám: Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története PDF, Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története PDF letöltés, Szabó Norbert Ádám: Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története ePUB, Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története ePUB letöltés, Szabó Norbert Ádám: Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története Mobi, Teljes szívvel – Egy álom, két srác és az Atlanti- óceán igaz története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szabó Norbert Ádám további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Sport, Vízisportok kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

220 oldalas könyvek

9786155609732 ISBN-számú könyvek

Összes könyv