Szakáczky Edit: Lélektérkép

Szakáczky Edit könyve: Lélektérkép | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

E verseskötet egy színes, izgalmas, változatos gyűjtemény, amely valójában nem más, mint egy lélek kalandos belső útkeresése. Az utazás hétköznapi helyszíneken zajlik, mégis megannyi érzelem, élmény és izgalmas felfedezés vár arra az olvasóra, aki sze­ret gondolatban elmerülni a lélek tengerében, s partot érni egy rejtélyes szigeten, hogy bejárja a Lélektérképet.…

A Lélektérkép című könyv egy 2016-ban megjelent, 119 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Szakáczky Edit írt és a Ad Librum Kft. adja ki a 9786155686078 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szakáczky Edit: Lélektérkép egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szakáczky Edit: Lélektérkép PDF, Lélektérkép PDF letöltés, Szakáczky Edit: Lélektérkép ePUB, Lélektérkép ePUB letöltés, Szakáczky Edit: Lélektérkép Mobi, Lélektérkép Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szakáczky Edit további könyvei

Ad Librum Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

119 oldalas könyvek

9786155686078 ISBN-számú könyvek

Összes könyv