Szegedi Andrea: Gyermekkori bőrallergia

Szegedi Andrea könyve: Gyermekkori bőrallergia | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Szülőként gondolunk-e arra, hogy gyermekünk bőrallergiájának kialakulásában szerepet játszhat a csecsemőkori táplálás, a lakáskörülmények, a kozmetikumok, egyes gyógyszerek, sőt a lelki hatások is? Tudunk-e arról, hogy tájékozottságunk és felelősségteljes magatartásunk a sikeres kezelés feltétele? A könyvből rövid, közérthető áttekintést kaphatunk a gyakori …

A Gyermekkori bőrallergia című könyv egy 2003-ban megjelent, 84 oldalból álló, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Szegedi Andrea írt és a SpringMed Kiadó adja ki a 9789639456303 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szegedi Andrea: Gyermekkori bőrallergia egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szegedi Andrea további könyvei

SpringMed Kiadó kiadó további könyvei

Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

84 oldalas könyvek

9789639456303 ISBN-számú könyvek

Összes könyv