Székely Dezső: Csillagok udvarában

Székely Dezső könyve: Csillagok udvarában | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Székely Dezső költészetére nagy szükségünk van; versei a tisztaság, tisztesség és igazságosság biztató példái. Ha lemondanánk róla, a költészet katartikus hivatásába vetett hitünkről mondanánk le; akkor szabad utat engednénk az ember és a világ még további romlásának.

A Csillagok udvarában című könyv egy 2018-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Székely Dezső írt és a Hét Krajcár Kiadó adja ki a 9786155683169 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Székely Dezső: Csillagok udvarában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Székely Dezső: Csillagok udvarában PDF, Csillagok udvarában PDF letöltés, Székely Dezső: Csillagok udvarában ePUB, Csillagok udvarában ePUB letöltés, Székely Dezső: Csillagok udvarában Mobi, Csillagok udvarában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Székely Dezső további könyvei

Hét Krajcár Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9786155683169 ISBN-számú könyvek

Összes könyv