Szentkirályi Zoltán: Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6.

Szentkirályi Zoltán könyve: Barokk - Az építészet története 6. - Az építészet története 6. | könyv borító

Az építészet története sorozat kötetei negyven éve az Építészmérnöki Kar alaptankönyvei és szervesen beépültek építészeti kultúránkba. A szerzők többsége sajnos már nincs közöttünk, de Hajnóczy Gyula, Szentkirályi Zoltán, Szűcs Margit, Sódor Alajos, Zádor Mihály a könyveken keresztül mégis velünk élnek és hatással vannak ránk. Gondolataik semmit sem vesz…

A Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6. című könyv egy 2012-ban megjelent, 304 oldalból álló, Egyetemes építészet, Művészet Építészet kategóriájú könyv, melyet Szentkirályi Zoltán írt és a TERC Kft. adja ki a 9789639968271 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szentkirályi Zoltán: Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szentkirályi Zoltán: Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6. PDF, Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6. PDF letöltés, Szentkirályi Zoltán: Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6. ePUB, Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6. ePUB letöltés, Szentkirályi Zoltán: Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6. Mobi, Barokk – Az építészet története 6. – Az építészet története 6. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szentkirályi Zoltán további könyvei

TERC Kft. kiadó további könyvei

Egyetemes építészet, Művészet Építészet kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9789639968271 ISBN-számú könyvek

Összes könyv