Szentmártoni Mihály: Adventi ihletek

Szentmártoni Mihály könyve: Adventi ihletek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

A hajnali misét mondhatnánk akár harmatos misének is. A harmat éjjel hullik alá, ha tehát valaki harmatot akar látni, korán kell felkelnie. De van ennek egy mélyebb, teológiai, lelki jelentése is. A harmat a kegyelem jelképe. A kegyelem pedig mindig Isten ajándéka, amire várni kell. Maga az advent szó is várakozást, Isten-várást jelent…

A Adventi ihletek című könyv egy 2018-ban megjelent, 40 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Szentmártoni Mihály írt és a Korda Könyvkereskedés adja ki a 9786155045844 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szentmártoni Mihály: Adventi ihletek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szentmártoni Mihály: Adventi ihletek PDF, Adventi ihletek PDF letöltés, Szentmártoni Mihály: Adventi ihletek ePUB, Adventi ihletek ePUB letöltés, Szentmártoni Mihály: Adventi ihletek Mobi, Adventi ihletek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szentmártoni Mihály további könyvei

Korda Könyvkereskedés kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9786155045844 ISBN-számú könyvek

Összes könyv