szerk.Szilner György: Bírósági végrehajtás 2018.szept.

szerk.Szilner György könyve: Bírósági végrehajtás 2018.szept. | könyv borító

A bírósági végrehajtási törvényt (valamint a fizetési meghagyásos eljárásról szóló törvényt) tartalmazza a sorozatnak ez a kötete. Kis mérete és felhasználóbarát tördelése alkalmassá teszi, hogy a jogászok a mindennapi munkájuk során forgassák és magukkal vigyék a tárgyalótermekbe is.

A Bírósági végrehajtás 2018.szept. című könyv egy 2018-ban megjelent, 184 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet szerk.Szilner György írt és a Novissima Kiadó Bt. adja ki a 9789632584249 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a szerk.Szilner György: Bírósági végrehajtás 2018.szept. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: szerk.Szilner György: Bírósági végrehajtás 2018.szept. PDF, Bírósági végrehajtás 2018.szept. PDF letöltés, szerk.Szilner György: Bírósági végrehajtás 2018.szept. ePUB, Bírósági végrehajtás 2018.szept. ePUB letöltés, szerk.Szilner György: Bírósági végrehajtás 2018.szept. Mobi, Bírósági végrehajtás 2018.szept. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

szerk.Szilner György további könyvei

Novissima Kiadó Bt. kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

184 oldalas könyvek

9789632584249 ISBN-számú könyvek

Összes könyv