Sziklakertek és kőfalak

könyve: Sziklakertek és kőfalak | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A természet különleges darabja a kertben. Kialakítási és növényválasztási tippek otthoni sziklakertekhez, kőfalakhoz, tálak beültetéséhez. A könyvben megtalálható inspirációk széles skálája segítségére lesz abban, hogy különleges és hosszú élettartamú zöld felületeket alakítson ki, melyek szépségét rendkívüli, ugyanakkor könnyen gondozható növényekkel b…

A Sziklakertek és kőfalak című könyv egy 2017-ban megjelent, 80 oldalból álló, Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet írt és a Szalay Könyvek adja ki a 9789632519791 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Sziklakertek és kőfalak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Sziklakertek és kőfalak PDF, Sziklakertek és kőfalak PDF letöltés, : Sziklakertek és kőfalak ePUB, Sziklakertek és kőfalak ePUB letöltés, : Sziklakertek és kőfalak Mobi, Sziklakertek és kőfalak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Szalay Könyvek kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9789632519791 ISBN-számú könyvek

Összes könyv