Szikra Éva: A Budapesti Füvészkert története

Szikra Éva könyve: A Budapesti Füvészkert története | könyv borító

A természeti- és örökségvédelmi szempontból is oltalom alatt állóbudapesti Füvészkert (az ELTE Botanikus Kertje) a hazai kerttörténetegyik kiemelkedő képviselője: növénygyűjteményei, herbáriuma éskönyvtára révén nemzetközileg elismert kutatóhely. A kiadványfoglalkozik mind a botanika tudományának kultúrtörténetijelentőségével, mind a Füvészkert kerttörténe…

A A Budapesti Füvészkert története című könyv egy 2017-ban megjelent, 176 oldalból álló, Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Szikra Éva írt és a ÉTK Kft. adja ki a 9789635132409 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szikra Éva: A Budapesti Füvészkert története egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szikra Éva: A Budapesti Füvészkert története PDF, A Budapesti Füvészkert története PDF letöltés, Szikra Éva: A Budapesti Füvészkert története ePUB, A Budapesti Füvészkert története ePUB letöltés, Szikra Éva: A Budapesti Füvészkert története Mobi, A Budapesti Füvészkert története Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szikra Éva további könyvei

ÉTK Kft. kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9789635132409 ISBN-számú könyvek

Összes könyv