Szokács Eszter: Mózes – Bibliai történetek

Szokács Eszter könyve: Mózes - Bibliai történetek | könyv borító

József története után ezúttal Mózes életéről olvashatunk. Megismerhetjük az Egyiptomban élő zsidók mindennapjait és útjukat Kánaánig.Vajon hogyan győzte meg Mózes a fáraó földjén senyvedő zsidókat, hogy elinduljanak vele régi-új hazájukba? Hogyan vette rá az uralkodót, hogy engedje el őket? Tényleg szétnyílt a Vörös-tenger? Meddig vándoroltak a pusztában, mit…

A Mózes – Bibliai történetek című könyv egy 2018-ban megjelent, 72 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Klasszikus mesék kategóriájú könyv, melyet Szokács Eszter írt és a Csimota Könyvkiadó adja ki a 9786155649233 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szokács Eszter: Mózes – Bibliai történetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szokács Eszter: Mózes – Bibliai történetek PDF, Mózes – Bibliai történetek PDF letöltés, Szokács Eszter: Mózes – Bibliai történetek ePUB, Mózes – Bibliai történetek ePUB letöltés, Szokács Eszter: Mózes – Bibliai történetek Mobi, Mózes – Bibliai történetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szokács Eszter további könyvei

Csimota Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Klasszikus mesék kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

72 oldalas könyvek

9786155649233 ISBN-számú könyvek

Összes könyv