Szondy Zsuzsanna: A bölcs herceg

Szondy Zsuzsanna könyve: A bölcs herceg | könyv borító

A történet kicsiknek és a nagyobbaknak is egyaránt nagyon fontos gondolatokat közvetít. A főhős szembeszegül a már megszokott, elfogadott rosszal. Mindezt nem varázserők, pótszerek segítségével, hanem saját akaraterejével viszi véghez. Ehhez lelki, szellemi segítséget keres és kap. A természet, az állatvilág is barátjául szegődik. Közben egy másik világot teremt mag…

A A bölcs herceg című könyv egy 2018-ban megjelent, 120 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Szondy Zsuzsanna írt és a KATICA KÖNYVMŰHELY adja ki a 9786155697227 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szondy Zsuzsanna: A bölcs herceg egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szondy Zsuzsanna: A bölcs herceg PDF, A bölcs herceg PDF letöltés, Szondy Zsuzsanna: A bölcs herceg ePUB, A bölcs herceg ePUB letöltés, Szondy Zsuzsanna: A bölcs herceg Mobi, A bölcs herceg Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szondy Zsuzsanna további könyvei

KATICA KÖNYVMŰHELY kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9786155697227 ISBN-számú könyvek

Összes könyv