Szücs Enikő: Az érintés varázsa – Babamasszázs

Szücs Enikő könyve: Az érintés varázsa - Babamasszázs | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Ez a könyv a babamasszázs érzékekkel és érzelmekkel teli világába invitálja az Olvasót. Az írás közvetlen, személyes hangvételű, a tematika komplex, ésszerűen felépített s újszerű is egyben, hiszen műfajilag bővített a korábban megjelenő irodalmakhoz képest. Teret enged – többek között – izgalmas interjúk sorának. Külön interjúban szólal meg Kormos Anett a tel…

A Az érintés varázsa – Babamasszázs című könyv egy 2014-ban megjelent, 90 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Terhesség és szülés kategóriájú könyv, melyet Szücs Enikő írt és a Magánkiadás adja ki a 9789630805292 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Szücs Enikő: Az érintés varázsa – Babamasszázs egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Szücs Enikő: Az érintés varázsa – Babamasszázs PDF, Az érintés varázsa – Babamasszázs PDF letöltés, Szücs Enikő: Az érintés varázsa – Babamasszázs ePUB, Az érintés varázsa – Babamasszázs ePUB letöltés, Szücs Enikő: Az érintés varázsa – Babamasszázs Mobi, Az érintés varázsa – Babamasszázs Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Szücs Enikő további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Terhesség és szülés kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

90 oldalas könyvek

9789630805292 ISBN-számú könyvek

Összes könyv