Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv

könyve: Tanuljunk formákat a vakonddal! - Matricás könyv | könyv borító

A vakond és barátai tavasszal kertészkednek, nyáron mulatoznak, ősszel gyűjtögetnek, télen pedig együtt ünneplik a Karácsonyt. A matricás könyv segítségével a gyerekek megtanulják felismerni a különféle formákat. 12 oldalas foglalkoztató Zdeněk Miler illusztrációival, mesével és több mint 50 matricával.

A Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv című könyv egy 2012-ban megjelent, 8 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631190748 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv PDF, Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv PDF letöltés, : Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv ePUB, Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv ePUB letöltés, : Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv Mobi, Tanuljunk formákat a vakonddal! – Matricás könyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

8 oldalas könyvek

9789631190748 ISBN-számú könyvek

Összes könyv