Tanya Shliazhko: Horgolt virágok lépésről lépésre – 35 csodálatos minta kezdőknek

Tanya Shliazhko könyve: Horgolt virágok lépésről lépésre - 35 csodálatos minta kezdőknek | könyv borító

A könyv lapjain – könnyen követhető ábrákkal és világosan felépített leírásokkal – 35 virág várja, hogy megszülessen munkánk nyomán.Egy horgolt virág önmagában is nagyon kedves ajándék lehet, de ruhadarabokat, kiegészítőket vagy lakáscikkeket is díszíthetünk vele. Több virágból csinos csokrot készíthetünk, sőt ha magával ragad az alkotás lendülete, akár egy…

A Horgolt virágok lépésről lépésre – 35 csodálatos minta kezdőknek című könyv egy 2017-ban megjelent, 112 oldalból álló, Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyv, melyet Tanya Shliazhko írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784984 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tanya Shliazhko: Horgolt virágok lépésről lépésre – 35 csodálatos minta kezdőknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tanya Shliazhko további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789632784984 ISBN-számú könyvek

Összes könyv