Tarján Gábor: Ősi formák és jelképek

Tarján Gábor könyve: Ősi formák és jelképek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“Tarján Gábor néprajzkutató, kulturális antropológus pályája egy erdélyi kirándulás alkalmával indult, még a hetvenes években. Ekkor kötelezte el magát a népi kultúrával, és bejárta a Kárpát-medence számos magyarlakta területét. Elvégezte az ELTE néprajz szakát, volt könyvtáros, muzeológus, egyetemi oktató. Szervezett néprajzi táborokat és hagyományőrzéssel …

A Ősi formák és jelképek című könyv egy 2016-ban megjelent, 132 oldalból álló, Antológiák, Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Tarján Gábor írt és a Napkút Kiadó adja ki a 9789632635477 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tarján Gábor: Ősi formák és jelképek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tarján Gábor: Ősi formák és jelképek PDF, Ősi formák és jelképek PDF letöltés, Tarján Gábor: Ősi formák és jelképek ePUB, Ősi formák és jelképek ePUB letöltés, Tarján Gábor: Ősi formák és jelképek Mobi, Ősi formák és jelképek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tarján Gábor további könyvei

Napkút Kiadó kiadó további könyvei

Antológiák, Irodalom Szépirodalom kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

132 oldalas könyvek

9789632635477 ISBN-számú könyvek

Összes könyv