Tarján Tamás: Hegyre szőlőt

Tarján Tamás könyve: Hegyre szőlőt | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

2007 tavasza óta keletkezett, az irodalmon kívül néha más művészetekre is tekintő írásaim válogatásával jött létre e gyűjtemény. Cikluscímei fölé Bertók László egy versrészlete boltozza a kötetcímet. Hegyre szőlőt: az eredeti sorra, strófára rábukkan az olvasó, ha valamely irányból – a nagyobb összefüggéseket kereső első vagy a kritikafüzérként működő …

A Hegyre szőlőt című könyv egy 2011-ban megjelent, 288 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Tarján Tamás írt és a Pont Kiadó Kft. adja ki a 9789639957343 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tarján Tamás: Hegyre szőlőt egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tarján Tamás: Hegyre szőlőt PDF, Hegyre szőlőt PDF letöltés, Tarján Tamás: Hegyre szőlőt ePUB, Hegyre szőlőt ePUB letöltés, Tarján Tamás: Hegyre szőlőt Mobi, Hegyre szőlőt Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tarján Tamás további könyvei

Pont Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9789639957343 ISBN-számú könyvek

Összes könyv