Técsi Zoltán: Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja…

Técsi Zoltán, Illyés Csaba könyve: Erdélyi emlékhelyek - A múltnak kútja... | könyv borító

Bejárjuk Erdélyt, s megállunk Válaszuton, ahol Wass Albert bölcsője ringott, felkeressük Szamosújvárt, ahol az ország leghíresebb haramiája, Rózsa Sándor lehelte ki a lelkét és maga Móricz Zsigmond emeltetett síremléket neki. Tiszteletünket tesszük a székelyek apostola, Orbán Balázs szejkefürdői és Tamási Áron farkaslakai sírjánál. Benyitunk Petőfiék költői s…

A Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja… című könyv egy 2014-ban megjelent, ISBN: 9789632372174 oldalból álló, Albumok, További albumok, Utazás kategóriájú könyv, melyet Illyés Csaba, Técsi Zoltán írt és a Pannon-Literatúra Kft. adja ki a 9789632372174 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Illyés Csaba, Técsi Zoltán: Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja… egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Illyés Csaba, Técsi Zoltán: Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja… PDF, Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja… PDF letöltés, Illyés Csaba, Técsi Zoltán: Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja… ePUB, Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja… ePUB letöltés, Illyés Csaba, Técsi Zoltán: Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja… Mobi, Erdélyi emlékhelyek – A múltnak kútja… Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Illyés Csaba, Técsi Zoltán további könyvei

Pannon-Literatúra Kft. kiadó további könyvei

Albumok, További albumok, Utazás kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789632372174 oldalas könyvek

9789632372174 ISBN-számú könyvek

Összes könyv