Terry Burrows: Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal

Terry Burrows könyve: Gitárok nagykönyve - Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal | könyv borító

A kötet lenyűgöző vizuális számvetés a gitárok történetének legkiemelkedőbb modelljeiről, kezdve a tizenkilencedik század elején megjelent első jelentős akusztikus hangszerektől a művészeti megnyilvánulásoknak is beillő kortárs példányokig. A történelem talán legnépszerűbb hangszerének átfogó igényű katalógusában megtalálható: több mint 200 gitármodell ga…

A Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal című könyv egy 2012-ban megjelent, 256 oldalból álló, Hangszerek, Művészet Zene kategóriájú könyv, melyet Terry Burrows írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789636895891 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Terry Burrows: Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Terry Burrows: Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal PDF, Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal PDF letöltés, Terry Burrows: Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal ePUB, Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal ePUB letöltés, Terry Burrows: Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal Mobi, Gitárok nagykönyve – Több mint 200 márka és modell eredete, lenyűgöző képanyaggal Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Terry Burrows további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Hangszerek, Művészet Zene kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

256 oldalas könyvek

9789636895891 ISBN-számú könyvek

Összes könyv