Thomas Armstrong: Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett

Thomas Armstrong könyve: Tényleg ADHD-s a gyerekem? - 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett | könyv borító

Aggódó pedagógusok? Kétségbeesett szülők? Nehezen kezelhető gyerekek? Mi is ez a manapság oly gyakran emlegetett ADHD, amitől annyi család szorong? Thomas Armstrongnak, a téma elismert szakértőjének könyve segít válaszokat találni a nyugtalanító kérdésekre.Kétségtelen tény, hogy az ADHD-val, azaz figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarra kezelt gyerekek száma ugrásszer…

A Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett című könyv egy 2018-ban megjelent, 392 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Thomas Armstrong írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155715914 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Thomas Armstrong: Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Thomas Armstrong: Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett PDF, Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett PDF letöltés, Thomas Armstrong: Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett ePUB, Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett ePUB letöltés, Thomas Armstrong: Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett Mobi, Tényleg ADHD-s a gyerekem? – 101 figyelemfejlesztő módszer gyógyszerek beskatulyázás és kényszerítés helyett Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Thomas Armstrong további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

392 oldalas könyvek

9786155715914 ISBN-számú könyvek

Összes könyv