Thomas Brezina: Segítség, hercegnő lettem!

Thomas Brezina könyve: Segítség, hercegnő lettem! | könyv borító

Vanessa, Bix és Krissi, a három teljesen átlagosnak tűnő lány, egy teljesen átlagos kisvárosban élnek. Közös titkukról azonban senki sem tud. Csak titkos leveleik útján értekeznek róla. “Szabadítsatok ki innen!” – fohászkodik Bix kétségbeesetten, mert nem bírja elviselni a rémesen ódivatú anyukáját és a szörnyeteg kisöccsét, Félixet. Ekkor toppan be váratlanul Math…

A Segítség, hercegnő lettem! című könyv egy Deák és Társa Kiadó-ban megjelent, 128 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyv, melyet Thomas Brezina írt és a Deák és Társa Kiadó adja ki a 9789639420908 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Thomas Brezina: Segítség, hercegnő lettem! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Thomas Brezina: Segítség, hercegnő lettem! PDF, Segítség, hercegnő lettem! PDF letöltés, Thomas Brezina: Segítség, hercegnő lettem! ePUB, Segítség, hercegnő lettem! ePUB letöltés, Thomas Brezina: Segítség, hercegnő lettem! Mobi, Segítség, hercegnő lettem! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Thomas Brezina további könyvei

Deák és Társa Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyvek

Deák és Társa Kiadó-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789639420908 ISBN-számú könyvek

Összes könyv