Tombi Beáta: Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában

Tombi Beáta könyve: Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában | könyv borító

A XVII. században a természettudományok iránt hirtelen megnövekedett érdeklődés a társadalom szinte minden területén éreztette hatását. Ez többek között abban nyilvánult meg, hogy a tudományos munkák mellett egyre több olyan írás is napvilágot látott, amelyek nem a korábban megszokott módon tették fel a tudományra vonatkozó kérdéseiket, hanem sokkal könnyedebb, eg…

A Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában című könyv egy 2018-ban megjelent, 272 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Irodalomtörténet Magyar irodalom Tanulmányok, műelemzések kategóriájú könyv, melyet Tombi Beáta írt és a L’Harmattan Kiadó adja ki a 9789634143505 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tombi Beáta: Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tombi Beáta: Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában PDF, Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában PDF letöltés, Tombi Beáta: Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában ePUB, Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában ePUB letöltés, Tombi Beáta: Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában Mobi, Tudomány és ismeretterjesztés a XVII-XVIII. századi Itáliában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tombi Beáta további könyvei

L’Harmattan Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Irodalomtörténet Magyar irodalom Tanulmányok, műelemzések kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789634143505 ISBN-számú könyvek

Összes könyv