Tomka Béla: Szociálpolitikai a 20. századi Magyarországon európai …

Tomka Béla könyve: Szociálpolitikai a 20. századi Magyarországon európai ... | könyv borító

Ez a könyv az első, amely a 20. századi magyarországi jóléti fejlődésről szisztematikus összehasonlító módszerrel íródott. Annál is inkább figyelemre méltó ez az elsőség, mert a szerző különös figyelmet fordít mind a konvergens és divergens folyamatokra.

A Szociálpolitikai a 20. századi Magyarországon európai … című könyv egy 2003-ban megjelent, 218 oldalból álló, Társadalompolitika, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Tomka Béla írt és a Századvég Kiadó (Politikai Iskola Alapítvány) adja ki a 9789639211629 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tomka Béla: Szociálpolitikai a 20. századi Magyarországon európai … egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tomka Béla további könyvei

Századvég Kiadó (Politikai Iskola Alapítvány) kiadó további könyvei

Társadalompolitika, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

218 oldalas könyvek

9789639211629 ISBN-számú könyvek

Összes könyv