Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek

könyve: Tornáztasd az agyadat! - 7-8 éveseknek | könyv borító

Kötetenként száz érdekes kérdés és válasz várja a gyerekeket ezeken a legyezőforma kiadványokon. A kérdések többnyire az életkoruknak megfelelő általános műveltségre építenek, de még a felnőtteknek is okozhatnak meglepetéseket… Utazáshoz, kirándulásokhoz ideális méretű, praktikus fejlesztő kiadvány.

A Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek című könyv egy 2018-ban megjelent, 50 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Napraforgó adja ki a 9789634458975 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek PDF, Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek PDF letöltés, : Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek ePUB, Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek ePUB letöltés, : Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek Mobi, Tornáztasd az agyadat! – 7-8 éveseknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Napraforgó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

50 oldalas könyvek

9789634458975 ISBN-számú könyvek

Összes könyv