Török Ágnes (szerk.): Agyaló – Matematika 5. osztály

Török Ágnes (szerk.) könyve: Agyaló - Matematika 5. osztály | könyv borító

A füzet nagyszerű lehetőséget kínál a számtani törvények rendszeres és alapos gyakorlására, fejben és írásban végzendő feladatokon keresztül. Megbízható alapozást ad az aktuális tantervi követelményekre épülő matematikai ismeretekhez. A füzetet a 24 db-os LÜK táblával használjuk!

A Agyaló – Matematika 5. osztály című könyv egy 2013-ban megjelent, 32 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Török Ágnes (szerk.) írt és a Dinasztia Tankönyvkiadó adja ki a 9789636575496 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Török Ágnes (szerk.): Agyaló – Matematika 5. osztály egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Török Ágnes (szerk.): Agyaló – Matematika 5. osztály PDF, Agyaló – Matematika 5. osztály PDF letöltés, Török Ágnes (szerk.): Agyaló – Matematika 5. osztály ePUB, Agyaló – Matematika 5. osztály ePUB letöltés, Török Ágnes (szerk.): Agyaló – Matematika 5. osztály Mobi, Agyaló – Matematika 5. osztály Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Török Ágnes (szerk.) további könyvei

Dinasztia Tankönyvkiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789636575496 ISBN-számú könyvek

Összes könyv