Török Ágnes (szerk.): Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra

Török Ágnes (szerk.) könyve: Csavargó - Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra | könyv borító

Különösen esti mesélésekre ajánljuk. Szociális kompetenciát és alapvető értékeket közvetít. Segít a mindennapi problémák megismerésében, kezelésében. Fejleszti a szókincset, koncentrálást, logikus gondolkodást. A füzetet BambinoLÜK kirakókészlettel használjuk!

A Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra című könyv egy 2012-ban megjelent, ISBN: 9789636575229 oldalból álló, Foglalkoztatók, Tankönyv, segédkönyv, Óvoda kategóriájú könyv, melyet Török Ágnes (szerk.) írt és a Dinasztia Tankönyvkiadó adja ki a 9789636575229 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Török Ágnes (szerk.): Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Török Ágnes (szerk.): Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra PDF, Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra PDF letöltés, Török Ágnes (szerk.): Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra ePUB, Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra ePUB letöltés, Török Ágnes (szerk.): Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra Mobi, Csavargó – Képes történetek mesélésre, beszélgetésre, tanulásra Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Török Ágnes (szerk.) további könyvei

Dinasztia Tankönyvkiadó kiadó további könyvei

Foglalkoztatók, Tankönyv, segédkönyv, Óvoda kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789636575229 oldalas könyvek

9789636575229 ISBN-számú könyvek

Összes könyv