Tóth Erzsébet: Szívhangok

Tóth Erzsébet könyve: Szívhangok - Tárcák, elbeszélések | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

“Tárca az, amit azért ír az ember, hogy ne legyen üres a tárcája. Hogy ne pisiljék le a kutyák, na – magyarázta a barátom, szinte csak magának. – Agyad félközép tartományában mindig van tíz-húsz tárcára való készenlétben, álmodban is le tudsz pötyögni kettőt-hármat – mondta, nyilván rendkívül bölcsnek hitte magát. De a ‘félközép’ tetszett. Egyébként fütyült…

A Szívhangok című könyv egy 2008-ban megjelent, 368 oldalból álló, Irodalom kategóriájú könyv, melyet Tóth Erzsébet írt és a Kortárs Könyvkiadó adja ki a 9789639593787 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Tóth Erzsébet: Szívhangok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Tóth Erzsébet: Szívhangok PDF, Szívhangok PDF letöltés, Tóth Erzsébet: Szívhangok ePUB, Szívhangok ePUB letöltés, Tóth Erzsébet: Szívhangok Mobi, Szívhangok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Tóth Erzsébet további könyvei

Kortárs Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

368 oldalas könyvek

9789639593787 ISBN-számú könyvek

Összes könyv