Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak

könyve: Tudd meg, ki vagy! - Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak | könyv borító

HOGYAN REAGÁLSZ A VILÁG DOLGAIRA?A SZABÁLYOK SZERINT ÉLSZ, VAGY MEGSZEGED ŐKET?MI TESZ IGAZÁN BOLDOGGÁ? Tudod-e, ki vagy? – erre a kérdésre keresi a választ ez a tizenéves lányoknak íródott interaktív napló, amely számos kérdőívet, kvízt, kreatív ötletet, valamint rengeteg érdekes és inspiráló információt tartalmaz.Áss mélyre magadban, merülj el saját világodban!…

A Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak című könyv egy 2018-ban megjelent, 192 oldalból álló, Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633045596 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak PDF, Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak PDF letöltés, : Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak ePUB, Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak ePUB letöltés, : Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak Mobi, Tudd meg, ki vagy! – Önismereti tesztek és gyakorlatok lányoknak Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9789633045596 ISBN-számú könyvek

Összes könyv