Új-Zéland – A legjobb országjáró útvonalak

könyve: Új-Zéland - A legjobb országjáró útvonalak | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

18 országjáró útvonal, melyek során tökéletesen megismerhetjük Új- Zélandot. Fedezzük fel Új-Zéland szigetvilágának mintegy 700 szigetét, melyek számtalan bámulatos helyet rejtenek a Déli-Alpok és a Milford-öböl lélegzetelállító tájaitól a Waikaremoana-tó magányos szépségéig és a termálvidék fortyogó mesevidékéig. Fedezze fel velünk Új-Zélandot! Útiköny…

A Új-Zéland – A legjobb országjáró útvonalak című könyv egy 2018-ban megjelent, 140 oldalból álló, Ausztrália, Óceánia, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a LINGEA adja ki a 9786155663857 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Új-Zéland – A legjobb országjáró útvonalak egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

LINGEA kiadó további könyvei

Ausztrália, Óceánia, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

140 oldalas könyvek

9786155663857 ISBN-számú könyvek

Összes könyv