Úton-útfélen – Németország – Festői utak – barátságos szállások – igazi helyi ételek

könyve: Úton-útfélen - Németország - Festői utak - barátságos szállások - igazi helyi ételek | könyv borító

Ez az autós útikönyv a főutaktól távol eső vidékre kalauzolja az utazót: szép falvakba, mesés tájakra, helyi éttermekbe és otthonos kis szállodákba.Az ismeretlen vidéki Németországot bemutató 24 autós túra minden szakaszán kényelmes szállás és kitűnő ételek várják a vendégeket. Az 1-6 napos túrák kínálatában mindig szerepel séta egy középkori óvárosban v…

A Úton-útfélen – Németország – Festői utak – barátságos szállások – igazi helyi ételek című könyv egy 2011-ban megjelent, 264 oldalból álló, Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a Panemex Kiadó adja ki a 9789639825796 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Úton-útfélen – Németország – Festői utak – barátságos szállások – igazi helyi ételek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Panemex Kiadó kiadó további könyvei

Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

264 oldalas könyvek

9789639825796 ISBN-számú könyvek

Összes könyv