Váradi P. Ferenc: Szökőév

Váradi P. Ferenc könyve: Szökőév | könyv borító

Talán ritka, de igaz történet. Két fiatal fiúról szól, mindketten Szegeden érettségiztek, a német megszállás miatt rövidített 1943­-44-es tanévben. Tizennyolc évesen kapták a behívót munkaszolgálatba, még nem volt idejük kamaszból felnőtté válni. Addigra megtanulták, amit az iskolai oktatás megkövetelt tőlük, matematikát, fizikát, kémiát, latint, németet, de m…

A Szökőév című könyv egy 2008-ban megjelent, 252 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyv, melyet Váradi P. Ferenc írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631184532 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Váradi P. Ferenc: Szökőév egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Váradi P. Ferenc további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Történelmi kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

252 oldalas könyvek

9789631184532 ISBN-számú könyvek

Összes könyv