Varga Katalin: Kisbence

Varga Katalin könyve: Kisbence | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kisbence éppen olyan kisfiú, mint te: kék szemű, szőke hajú, s az óvodában kiscsoportos. Varga Katalin népszerű gyerekkönyvének bevezető sorait még ma is sokan kívülről fújják. Mesehősének, Kisbencének története egykor nevetésre fakasztott gyereket és felnőttet egyaránt. A hajdani olvasó Kisbencével együtt tanulta meg, hogy miért nem lehet vendég a házigazda, mik…

A Kisbence című könyv egy 2006-ban megjelent, 112 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyv, melyet Varga Katalin írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631186291 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Varga Katalin: Kisbence egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Varga Katalin: Kisbence PDF, Kisbence PDF letöltés, Varga Katalin: Kisbence ePUB, Kisbence ePUB letöltés, Varga Katalin: Kisbence Mobi, Kisbence Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Varga Katalin további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Mesekönyvek 6-10 éveseknek, Kortárs mesék kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789631186291 ISBN-számú könyvek

Összes könyv