Varró Dániel: Akinek a lába hatos – Hangoskönyv

Varró Dániel könyve: Akinek a lába hatos - Hangoskönyv | könyv borító

Varró Dániel ezúttal kisgyerekes szülőknek írt verseket. Misi fia alig múlt egy éves, amikor először sűrítette mondókákba saját tapasztalatait. Van köztük például altató, büfiztető, fürdető.- Akinek a lába hatos. Aztán lassan előbújtak Varró Misi fogai, és kiderült, nem is rest őket használni. A gyügyörésző csemete fémpénzt rág, és mellé egy kis finom hom…

A Akinek a lába hatos – Hangoskönyv című könyv egy 2017-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Hangoskönyv Irodalom, Magyar irodalom kategóriájú könyv, melyet Varró Dániel írt és a Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó adja ki a 9789630987462 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Varró Dániel: Akinek a lába hatos – Hangoskönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Varró Dániel: Akinek a lába hatos – Hangoskönyv PDF, Akinek a lába hatos – Hangoskönyv PDF letöltés, Varró Dániel: Akinek a lába hatos – Hangoskönyv ePUB, Akinek a lába hatos – Hangoskönyv ePUB letöltés, Varró Dániel: Akinek a lába hatos – Hangoskönyv Mobi, Akinek a lába hatos – Hangoskönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Varró Dániel további könyvei

Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó kiadó további könyvei

Hangoskönyv Irodalom, Magyar irodalom kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9789630987462 ISBN-számú könyvek

Összes könyv