Varsányi József: Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint

Varsányi József könyve: Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák - I. Középszint | könyv borító

A kötet a 2017.január 1-től érvényes előírások szerint készült, pontról pontra követi ennek tematikáját. Fejezetenként feladatokat is tartalmaz. Elsősorban a maturáló diákoknak ajánljuk, de mivel a teljes anyagot felöleli, kiválóan alkalmas segédkönyvként az évközi tanulás segítésére is. A kötet szerzője a Balassi Intézet Magyar szakos tanára.

A Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint című könyv egy 2016-ban megjelent, 159 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Egyéb, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Varsányi József írt és a AMTAK Bt. adja ki a 9786158047715 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Varsányi József: Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Varsányi József: Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint PDF, Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint PDF letöltés, Varsányi József: Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint ePUB, Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint ePUB letöltés, Varsányi József: Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint Mobi, Magyar nyelvi kidolgozott érettségi témák – I. Középszint Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Varsányi József további könyvei

AMTAK Bt. kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Egyéb, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

159 oldalas könyvek

9786158047715 ISBN-számú könyvek

Összes könyv