Vasas Samu: Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés

Vasas Samu könyve: Népi gyógyászat - Kalotaszegi gyűjtés | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A néprajzi kutatásokat összegző mű alapos áttekintést nyújt Kalotaszeg népi gyógyászati világáról. Az egyes gyógyítók eljárásait és a különböző betegségcsoportoknál alkalmazott természetgyógyászati és egyéb népi gyógymódokat, ma már különösnek számító “terápiákat” egyaránt górcső alá veszi. A kultuszkönyvnek számító, romániai kiadású eredeti m…

A Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés című könyv egy 2016-ban megjelent, 176 oldalból álló, Néprajz, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Vasas Samu írt és a Kráter Műhely Egyesület adja ki a 9789632981994 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vasas Samu: Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vasas Samu: Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés PDF, Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés PDF letöltés, Vasas Samu: Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés ePUB, Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés ePUB letöltés, Vasas Samu: Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés Mobi, Népi gyógyászat – Kalotaszegi gyűjtés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vasas Samu további könyvei

Kráter Műhely Egyesület kiadó további könyvei

Néprajz, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9789632981994 ISBN-számú könyvek

Összes könyv