Vaszkun Balázs: Párizs – Dekameron útikönyvek

Vaszkun Balázs könyve: Párizs - Dekameron útikönyvek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Notre-Dame, Eiffel-torony, Louvre! És még sok-sok csoda! A szerző: VASZKUN BALÁZS vadonatúj útikönyve. Vaszkun Balázs évekig élt és dolgozott Párizsban, ezalatt részletesen, behatóan tanulmányozta “Európa fővárosát, a városok Királynőjét.” Kiváló ismerője e fennséges, hatalmas metropolisnak, mely ma is magán viseli – a valaha volt hatalmas világbirodalom központjána…

A Párizs – Dekameron útikönyvek című könyv egy Dekameron-ban megjelent, 200 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Vaszkun Balázs írt és a Dekameron adja ki a 9789639331600 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vaszkun Balázs: Párizs – Dekameron útikönyvek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vaszkun Balázs: Párizs – Dekameron útikönyvek PDF, Párizs – Dekameron útikönyvek PDF letöltés, Vaszkun Balázs: Párizs – Dekameron útikönyvek ePUB, Párizs – Dekameron útikönyvek ePUB letöltés, Vaszkun Balázs: Párizs – Dekameron útikönyvek Mobi, Párizs – Dekameron útikönyvek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vaszkun Balázs további könyvei

Dekameron kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

Dekameron-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789639331600 ISBN-számú könyvek

Összes könyv