Vekerdy Tamás: Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről

Vekerdy Tamás könyve: Honnan? Hová? - Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről - Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről | könyv borító

A pszichológust rendelőjében, már munkaideje végeztével, a szokásos farmerszerelésben egy fiatal hölgy keresi fel. Nem akar semmit. Csak beszélgetni szeretne. Kérdéseket tesz fel. A kérdések – amelyek az élet értelmére és céljára, az ember és a világ eredetére vonatkoznak, valamint arra, hogy mi lesz a halál után – megválaszolhatatlanok. Csak körüljárni lehet őket, d…

A Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről című könyv egy 2010-ban megjelent, 200 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Vekerdy Tamás írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633464205 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vekerdy Tamás: Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vekerdy Tamás: Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről PDF, Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről PDF letöltés, Vekerdy Tamás: Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről ePUB, Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről ePUB letöltés, Vekerdy Tamás: Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről Mobi, Honnan? Hová? – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről – Tíz beszélgetés életről, halálról, szerelemről Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vekerdy Tamás további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789633464205 ISBN-számú könyvek

Összes könyv