Vekerdy Tamás: Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor

Vekerdy Tamás könyve: Kicsikről nagyoknak 1. - A kisgyerekkor | könyv borító

Vekerdy Tamás könyve a kezdetektől az iskoláskor küszöbéig kíséri el a gyereket – és vele együtt a szülőt – azon az érdekes, izgalmas, olykor talán fárasztó, mégis nagyon szép felfedezőúton, amelynek során a kicsiből nagy lesz. Segít a buktatók felismerésében és megmutatja, hogyan tehetjük ezt az időszakot olyanná, hogy a gyermekünk minél kiegyensúlyozottabb érz…

A Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor című könyv egy 2013-ban megjelent, 152 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Vekerdy Tamás írt és a Park Kiadó adja ki a 9789633550588 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vekerdy Tamás: Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vekerdy Tamás: Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor PDF, Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor PDF letöltés, Vekerdy Tamás: Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor ePUB, Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor ePUB letöltés, Vekerdy Tamás: Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor Mobi, Kicsikről nagyoknak 1. – A kisgyerekkor Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vekerdy Tamás további könyvei

Park Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

152 oldalas könyvek

9789633550588 ISBN-számú könyvek

Összes könyv