Vekerdy Tamás: Nagy családkönyv

Vekerdy Tamás könyve: Nagy családkönyv | könyv borító

A Nagy családkönyv olyan nagy formátumú, összegző mű, amelyből a gyermekeiket, unokáikat nevelő szülők, nagyszülők minden kérdésükre választ kaphatnak. Vekerdy Tamás, a Nők Lapja ismert gyermekpszichológusa különleges alapossággal és részletességgel foglalkozik a családban felmerülő szokatlan helyzetekkel és nevelési problémákkal.  Tanácsokat kapunk a csecsem…

A Nagy családkönyv című könyv egy 2011-ban megjelent, 320 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Vekerdy Tamás írt és a Central Médiacsoport Zrt. adja ki a 9789633410103 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Vekerdy Tamás: Nagy családkönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Vekerdy Tamás: Nagy családkönyv PDF, Nagy családkönyv PDF letöltés, Vekerdy Tamás: Nagy családkönyv ePUB, Nagy családkönyv ePUB letöltés, Vekerdy Tamás: Nagy családkönyv Mobi, Nagy családkönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Vekerdy Tamás további könyvei

Central Médiacsoport Zrt. kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789633410103 ISBN-számú könyvek

Összes könyv